BRANDS

De merken die wij exclusief in Nederland distribueren hebben wij selectief uitgekozen om diverse redenen. De voornaamste reden is dat het het dagelijkse werk van de stylist en/ of colorist een heel stuk gemakkelijker maakt. Daarnaast vullen ze elkaar perfect aan zodat al onze klanten met een volledig programma kunnen werken in de kapsalon. Alle merken zijn salon producten en worden dan ook uitsluitend gebruikt en aangeboden via professionele salons.

b3, Brazilian Bond Builder

Jouw sleutel voor mooi krachtig, glanzend haar tijdens alle kleur- en ontkleurservices in de salon. Dat is waar b3 jou bij helpt in slechts 1 stap. Toepasbaar bij elk merk haarverf of ontkleurmiddel.

Juuce

Biologische en vegan friendly producten uit Australie zijn niet alleen heerlijk voor het haar, maar ook super voedend.Pure

Maar liefst 80% biologische ingrediƫnten zijn er gebruikt in de kleurlijn van Pure. Zacht, mild en glanzend met een duurzaam resultaat.


Brazilian Blowout

Weg met alle pluis of je nu krullend haar of zeer fijn haar hebt, met Blowout producten maak je je haar in een handomdraai frizz-free met behoud van volume. Een van de beste producten ter wereld!

Pusher

De lijn van extreem sterke styling en finishing producten tot meer gangbare producten, echt voor mannen!