Pure colour

Pure colour is een uitgebreide kleurlijn die 80% biologisch is. Bevat een zeer laag ammoniagehalte en is geheel PPD vrij. Pure colour is volgends de allerlaatste technologie gemaakt zodat er een duurzaam resultaat wordt bereikt, hoofdhuid problemen geen issue zijn en het haar in een uitstekende conditie achter laat.

PURE EVOLVE

Pure Evolve zijn permanente haarkleuringen die 80% bestaan uit natuurlijke gecertificeerde ingrediënten, een laag ammonia gehalte hebben en 100% PPD vrij zijn. De kleuren bevatten het unieke pigment retentie complex wat een langdurige houdbaarheid garandeert en beschermt tegen het verouderingsproces, kleurvervaging en oxidatie. De rood en kopertinten blijven zeer goed houdbaar door P5.

PURE EVOKE

Pure Evoke zijn toon op toon kleuringen die het haar naast voeding intensief kleuren zonder het haar op te lichten of het natuurlijke pigment aan te tasten. Evoke bevat arganolie en andere verzorgende ingrediënten die het haar in optimale conditie herstellen. Deze toon op toon kleuringen kunnen gebruikt worden op natuurlijk of eerder gekleurd/ ontkleurd haar.

INSTANT TONES

In slechts 5 minuten reageren deze toners wat perfect is na het zetten van highlights, een balayage of blondering. Deze toners zijn ammoniavrij, PPD vrij en geven een glanzend geconditioneerd resultaat.

PURE EXTREME

Fashion kleuren die gebruikt kunnen worden op gekleurd en natuurlijk haar. Ze werken snel en effectief, zijn ammonia en PPD vrij. Lichten het haar op en kleuren tegelijkertijd in. Sterke kleurkarakters voor wie van duidelijk aanwezige kleuringen houdt.

PURE PLEX

Deze super snelle blondering die maar liefst 9 levels kan oplichten zonder gebruik te maken van agresieve ingrediënten. Pure Plex bevat een ingebouwde plex wat het haar extra beschermt tijdens het ontkleurproces. Door de hoge concentratie violet/ blauwe pigmenten geeft Pure Plex een mooi koel resultaat. Gebruik deze blondering altijd met een laag percentage.