LEVERANCIER VAN EXCLUSIEVE SALON PRODUCTEN VOOR DE PROFESSIONAL


Over ons

Ontwikkelingen en trends in de beautybranche, volgens elkaar in rap tempo op. Er worden continue nieuwe producten en technieken ontwikkeld en daarom is het belangrijk up-to-date te blijven. Wij van Dutch Haircare weten als geen ander wat er in de branche speelt. De merken die wij in ons assortiment hebben sluiten nauw aan bij de ontwikkelingen, trends en modelijnen van nu. Onze merken bieden natuurlijke haarverzorgingsoplossingen aan die tegelijkertijd het milieu zo min mogelijk belasten. Heb jij interesse om met een van onze merken te werken in jouw salon? Wil jij meer weten over onze partnerfilosofie en businessformule of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.


Onze merken

Wij hebben fantastische merken in onze portefeuille zoals: Brazilian Bond Builder, Celeb Luxury, Pure, en Juuce. Allemaal vrij van sulfaten, parabenen, microbeads, PPD en zijn ze cruelty free.

We werken uitsluitend met professionele partner salons en niet met webshops. Onze producten zal je dus nergens online afgeprijsd aantreffen. We werken ook met locatie exclusiviteit, zo ben je verzekerd dat jouw klanten onze producten niet zullen vinden in een salon om de hoek of in een groothandel.


Educatie

Wij hebben een inspirerend educatie programma dat we voornamelijk geven in onze eigen academie. Ons programma is ontwikkeld door professionele educators in samenwerking met onze leveranciers om je vakkennis op peil te houden, te motiveren en te inspireren. Kijk voor het vaste trainingsprogramma op de Educatie pagina van deze website of meld je aan voor de nieuwsbrief.
Don't color without it.

Voor dorstig haar.

Stop kleurvervaging.

Organic haircare.

ECO FRIENDLY

Wij vinden het milieu ontzettend belangrijk! Juist omdat dit de plek is waar wij allemaal leven. Om het leefbaar te houden voor de toekomst is het ontzettend belangrijk dat wij de juiste keuzes maken in onze bedrijfsvoering zodat wij zo veel mogelijk het milieu ontlasten. Als organisatie voelen wij ons verantwoordelijk en willen wij graag een positieve bijdrage leveren aan het milieu en onze leefomgeving. Daarom maken we bewuste keuzes als het gaat om onze producten, ingrediënten en verpakkingen. Wij kiezen dan ook het liefst bedrijven die daar net zo over denken, wat niet altijd even makkelijk is. Vrijwel alle lijnen die wij vertegenwoordigen bevatten natuurlijke ingrediënten die op een verantwoorde manier worden verkregen en die zo min mogelijk schade leveren aan het milieu. We kiezen in onze zoektocht naar bedrijven die gebruik maken van microteelt, biologische begroeiing of ecologische oogsttechnieken. Samen creëren wij veel afval. Wij willen hierop een verantwoorde manier mee omgaan. Al onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en/of ze zijn goed te recyclen. De basis voor al onze shampoo's, conditioners, treatments, styling en finishing producten zijn natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, essentiële oliën, antioxidanten en plantenextracten gecombineerd met innovatieve care technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. We vermijden stoffen zoals sulfaten en parabenen. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten, omdat juist deze mild zijn voor het haar en de hoofdhuid. Het resultaat: gewichtloze haarproducten die langdurig presteren, het haar stevigheid geven en bovendien parabeen- en sulfaatvrij zijn.


CELEB LUXURY

CELEB LUXURY - The original Colorwash


Celeb Luxury lost het belangrijkste probleem op van alle haarkleuren en dat is... KLEURVERVAGING. Onze producten voegen kleur toe en stoppen kleurvervaging zonder schade aan te brengen. De kleurverzekering voor je haar. Celeb Luxury kleurdeponerende shampoos en conditioners voorkomen dat de kleur vervaagt, waardoor de haarkleur helder en fris blijft, tegelijkertijd wordt het haar herstelt. Geen enkel ander merk heeft onze gepatenteerde technologie, die een sterke kleurafzetting geeft of het grote aanbod in extreme, pastel en natuurlijke tinten die verkrijgbaar zijn in shampoos en bond-herstellende conditioners. GEM LITES heeft verbazingwekkende natuurlijke tinten in blonde, rode en bruine Colorwash Shampoos en Colorditioner Conditioners met BondFix Bond Repair. VIRAL heeft extreme en pastelkleurige kleuren in Colorwash Shampoos en Colorditioner Conditioners met BondFix Bond Repair.

Ontdek waarom iedereen GEOBSEDEERD is!Voor & na

BRAZILIAN BOND BUILDER


Don't Color Without It


Brazilian Bond Builder is een revolutionair product dat in slechts één stap het haar tijdens het kleurproces beschermt en haarschade en gebroken haarverbindingen herstelt. Brazilian Bond Builder is uitsluitend beschikbaar voor de professionele gebruiker en overtreft ruim de prestaties van plexen en vergelijkbare haarbehandelingsproducten. Bovendien is Brazilian Bond Builder heel eenvoudig in gebruik en levert het een hoog rendement.

Don’t Color Without It! Brazilian Bond Builder beschermt de zwavelbruggen van het haar waardoor schade door chemische behandeling wordt voorkomen of hersteld. Zo behoudt het haar z’n natuurlijke kracht en glans en levert u als ervaren colorist nog mooier werk.

Brazilian Bond Builder kan gebruikt worden bij elke haarkleuring ongeacht het merk of de samenstelling.


NEEM CONTACT OP MET DUTCH HAIRCARE

Onze Dutch Haircare adviseurs zijn beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden.

SHOP ONLINE EN SUPPORT JOUW SALON

Vindt jouw favoriete producten online in onze shop en support jouw salon.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in om nieuws van Dutch Haircare te ontvangen.


Trends & social media

De wereld van social media staat nooit stil, en trends worden snel door de tegenwoordige klant ontdekt via social media, zoals Facebook, Instagram, Tiktok, Pinterest etc. Volg jij onze accounts al?

Contact

Wij zijn op werkdagen ( maandag t/m vrijdag ) van 9.00 - 17.00 uur bereikbaar.

Dutch Haircare
Postbus 203
4190 CE Geldermalsen
+31 (0) 345 22 85 66
info@haircare.nl