Mijn naam is Tamara, eigenaar van Kniphaven by Tam. Sinds 2020 werk ik met het merk Juuce.

Tijdens de eerste lockdown wilde ik kijken of ik mijn assortiment kon uitbreiden. Het nieuwe product mocht niet op dieren getest zijn, goed zijn voor het milieu, lekker ruiken en er mooi uitzien. Dit vond ik allemaal in het merk Juuce. Ik besloot de leverancier, Dutch Haircare, te mailen en na een leuk contact en een proefpakket was ik om, en besloot ik met het product te gaan werken.

Door de leuke kleurtjes die het product uitstralen, werden mijn klanten gelijk enthousiast. Zelf vind ik het erg fijn dat bijna alle producten dezelfde prijs hebben. Dit is overzichtelijk voor mij en de klant.

De leverancier maakt geen onderscheid in grote en kleine salons, daardoor zijn de producten op internet ook alleen te vinden voor de zelfde prijs als in de salon. Ze zijn er echt voor de ondernemer en dat is fijn en daarom werk ik graag met Dutch Haircare samen.


Lounge Haarstudio.

Wij werken nu al een aardig tijdje samen met onze leverancier Dutch Haircare, dit is een ontzettend fijn bedrijf om mee samen te werken; ze denken mee in oplossingen en zijn erg vernieuwend.

Ook denken ze mee om je bedrijf te laten groeien en nemen ideeën van de klanten serieus!

Wij werken met de merken Juuce, Brazilian Bond Builder , Brazilian Blowout en Celeb Luxury., wij gebruiken al deze merken en zijn erg enthousiast

Juuce is erg prettig voor het haar en de hoofdhuid maar ook voor ons als kapper wanneer je een gevoelige huid hebt! Het assortiment is mooi ruim en voor elk haar is het juiste product aanwezig! Kwa verzorging voor je haar is dit super fijn product omdat het haar fijn verzorgd maar absoluut niet verzwaart 😍

B3 is zeer verzorgend en ruikt ontzettend lekker en maakt het haar rustig en glad zonder te verzwaren. B3 hersteld het haar en voedt het haar tot in het diepste merg.

Celeb luxury is een super mooi kleur product geheel vegan en zorgt voor de mooiste kleuren van natuurlijk tot te gekke neon kleuren. Dit product is ook nog eens ontzettend verzorgend en je haar krijgt een super mooie glans!