BRAZILIAN BLOWOUT


Brazilian Blowout producten zijn stimulerende haarverzorgingsproducten die een exclusieve mix van natuurlijke ingrediënten die verzachtende en afsluitende eigenschappen hebben. Blowout producten zijn ontwikkeld met het Brazilian Blowout voeddingscomplex.

Dit complex zorgt voor een continue en cumulatief afvlakkingseffect terwijl het haar tussen professionele behandelingen wordt gewassen en gestyled.


Verkrijgbaar in een Anti - frizz serie en Volume serie.

BRAZILIAN BLOWOUT ANTI - FRIZZ

Parabeen en sulfaatvrije producten van Brazilian Blowout zijn de nr. 1 keuze als het gaat om het haar pluisvrij te maken, ze geven een perfecte ontwarring en sluiten de haarschubben superglad af waardoor er een geweldige glasachtige glans over het haar komt te liggen. Het haar krijgt tegelijkertijd voeding door het verzorgende complex van Brazilian Blowout dat vol aminozuren zit, die helpen het haar te versterken en te reconstrueren terwijl vocht in het haar wordt vergrendeld. Het eindresultaat is glad, soepel, pluisvrij, stralend haar. Verkrijgbaar in shampoo, conditioner, treatment, straightening balm, smoothing serum, dry oil, polish, wax en shine spray.


BRAZILIAN BLOWOUT VOLUME

Brazilian Blowout volume zijn de droom producten voor een ieder met fijn, krullend, pluizig futloos haar, omdat ze een mooi glad, gepolijst, glanzend effect geven met veel body en volume, zonder het haar futloos en onhandelbaar te maken. Het haar wordt doordrenkt met aminozuren die het haar versterken en pluisvrij maken, het verzorgende complex geeft het haar uitstekende conditie. Verkrijgbaar in shampoo, conditioner en thermal root lift.