BRAZILIAN BLOWOUT

Parabeen en sulfaatvrije producten van Brazilian Blowout zijn de nr. 1 keuze als het gaat om het haar pluisvrij te maken, ze geven een perfecte ontwarring en sluiten de haarschubben super glad af waardoor er een geweldige glasachtige glans over het haar komt te liggen. Het haar krijgt tegelijkertijd voeding door het verzorgende complex van Brazilian Blowout dat vol aminozuren zit, deze helpen het haar te versterken en te reconstrueren terwijl vocht in het haar wordt vergrendeld. Het eindresultaat is glad, soepel, pluisvrij en stralend haar. Verkrijgbaar in shampoo, conditioner, treatment, straightening balm, smoothing serum, dry oil en shine spray.
Verkrijgbaar in een Anti - frizz serie en Volume serie.

ANTI- FRIZZ

ANTI- FRIZZ SHAMPOO

Exclusief sulfaat vrij reinigingssysteem dat het
haar voorziet van de essentiële vocht en proteïne

balans die nodig is voor een optimale soepelheid.

ANTI-FRIZZ CONDITIONER

Acai Anti/frizz conditioner, een speciaal geformuleerde conditioner die het haar voorziet van de essentiële voedingsstoffen, terwijl het haar wordt gecoat met gladmakende eiwitten die de cuticula van het haar versterken en verzegelen. Vergrendelt vocht, beschermt en bevordert glad, stralend, kroesvrij haar.

ACAI SMOOTHING SERUM

Acai Smoothing Serum is een uniek leave in, styling product dat het haar ontklit en glad maakt, beschermt tegen thermische styling en schade door invloeden van buiten af. Het exclusieve Braziliaanse super verzorgende complex doordringt het haar met aminozuren om te helpen versterken, reconstrueren terwijl vocht in het haar wordt vergrendeld. Het eindresultaat is glad, pluis/vrij stralend haar. Volledige spectrum UVA-UVB bescherming.

ACAI STRAIGHTENING BALM

Acai Straightening Balm. Wie wilt er de gehel dag door een steile vlak gestreken look hebben? Deze krachtige, door warmte geactiveerde formule maakt slagen en krullen effectief glad en voorkomt statisch haar terwijl het haar beschermd wordt tegen warmte en het haar niet uitdroogt.

ACAI ANTI-FRIZZ MASK

Acai Anti/ frizz Conditionerend masker, een romig, rijk, intens conditioneringsmasker, een keer per week te gebruiken, dat elke haarstreng doordrenkt met exclusieve, voedzame eiwitten om kroes te elimineren, glans te bevorderen en een langdurig resultaat te garanderen.

BRAZILIAN BLOWOUT VOLUME

Brazilian Blowout volume zijn de droom producten voor een ieder met fijn, krullend, pluizig futloos haar, omdat ze een mooi glad, gepolijst, glanzend effect geven met veel body en volume, zonder het haar futloos en onhandelbaar te maken. Het haar wordt doordrenkt met aminozuren die het haar versterken en pluisvrij maken, het verzorgende complex geeft het haar uitstekende conditie. Verkrijgbaar in shampoo, conditioner en thermal root lift.


VOLUME SHAMPOO

Volume shampoo is een sulfaat vrije formule die zachtjes reinigt en helpt het haar een dikkere structuur te geven voor ongelooflijke lift en extreme volume. Het exclusieve volume boost complex bevat Body Building aminozuren en eiwitten die het haar infuseren met langdurige volume, terwijl het lok versterking en bescherming geeft. Het eindresultaat is vol, gezond haar met stralende glans.VOLUME CONDITIONER

Volume conditioner is een zeer licht in gewicht conditioner die vitale vocht en voedingsstoffen biedt zonder het haar te verzwaren. Het exclusieve volume boost complex is vol body gevende aminozuren en eiwitten die het haar infuseren met langdurige volume, terwijl elke lok versterking en bescherming geeft. Ontwart en beschermt tegen thermische styling. Het eindresultaat is vol, gezond, beheersbaar haar met stralende glans.