BRANDS

De premium merken die wij exclusief in Nederland distribueren hebben wij selectief uitgekozen om diverse redenen. De voornaamste reden is dat het het dagelijkse werk van de stylist en/ of colorist een heel stuk gemakkelijker en leuker maakt. Daarnaast vullen ze elkaar perfect aan zodat al onze klanten met een volledig programma kunnen werken in de kapsalon. Alle merken zijn salon producten en worden dan ook uitsluitend gebruikt en aangeboden via professionele salons.

BRANDS

b3, Brazilian Bond Builder

Jouw sleutel voor mooi krachtig, glanzend haar tijdens alle kleur- en ontkleurservices in de salon. Dat is waar b3 jou bij helpt in slechts 1 stap. Toepasbaar bij elk merk haarverf of ontkleurmiddel.

Brazilian Blowout

Weg met alle pluis of je nu krullend haar of zeer fijn haar hebt, met Blowout producten maak je je haar in een handomdraai frizz-free met behoud van volume. Een van de beste producten ter wereld!

Celeb Luxury

Meer dan 40 geweldige Colorwashes en Colorditioners waarbij natuur en wetenschap samengaan. Celeb Luxury is plant based, 100% clean beauty en zorgt dat je haarkleur nooit hoeft te vervagen.

Juuce

Biologische en vegan producten uit Australie zijn niet alleen heerlijk voor het haar, maar ook super voedend.

Leaf& Flower

Exclusieve haarverzorging  met het CBD corrective Complex  wekt een entourage - effect op door belangrijke cannabinoiden onder hoge druk en extreem lage temperaturen te combineren om de werkzaamheid te behouden en onmiddelijke resulaten te leveren.

Pure

Pure organic producten zijn biologisch en hebben een verpakking gemaakt van L.W.P. De Pure organic haircare verpakkingen zijn 100% te recycelen. Pure heeft ook een eigen kleurlijn.

PURE

Pure organic producten zijn biologisch en hebben een verpakking gemaakt van L.W.P. De Pure organic haircare verpakkingen zijn 100% te recycelen.