OVER ONS


Dutch Haircare heeft haar roots liggen in de kappersbranche, vanuit die passie is de liefde ontstaan voor haircare en alles wat met gezond haar te maken heeft. Wees dus van een ding verzekerd; wij zijn allemaal verslaafd aan toffe beauty producten die daadwerkelijk werken! Vraag ons dus gerust naar de werking van een product grote kans dat we uit eigen ervaring spreken en je verzekerd bent van een eerlijk antwoord. De producten in onze porteffeuille zijn van fijne merken met een duidelijke visie, welke zich richten op de toekomst. Onze merken bieden duurzaamheid enkwaliteit  en zijn lief voor mens en dier. Bij Dutch Haircare is het vanzelfsprekend dat wij alle kennis in huis hebben over onze prachtige, innovatieve merken die wij met trots in Nederland vertegenwoordigen. Onze merken zijn sterk en hebben een krachtige en duidelijke oorsprong, een eigen identiteit en hebben een bewezen eigen handschrift. De portefeuille van Dutch Haircare laat een breed scala premium merken zien die een perfecte onderlinge aanvulling geven zodat de kracht van ons aanbod elke salon compleet maakt. Ons assortiment is uniek voor elke salon die zich wil onderscheiden in assortiment, uitstraling, kennis en kwaliteit. Naast producten hebben wij een gedegen educatieprogramma zodat elke salon zich in zijn of haar ambacht kan verdiepen. Of het nu gaat om verzorgende shampoo's, een heerlijke treatment, styling of finishing producten die je haar de juiste look geven of kleuren die doen wat ze beloven; wij hebben het allemaal en wij leveren exclusief aan geselecteerde professionele partner salons!

Je zult onder andere zien op deze website dat de verpakkingen van de producten er prachtig uit zien, zodat je er mee kunt pronken in jouw salon. Ga je met de producten werken dan merk je dat, naast de voorspelbare resultaten, al onze producten ook nog eens heel zacht voor de hoofdhuid zijn. Niet alleen je haar en hoofdhuid profiteren ervan, maar ook het milieu en de dieren. Zo draag je bij om je footprint zo klein mogelijk te houden. Al onze verpakkingen en onze verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar.

 INFORMATIE AANVRAAG

Heb jij interesse om met onze merken te gaan werken in jouw salon?
Wil jij meer weten over onze partnerfilosofie en businessformule of heb je een vraag?
Stuur ons dan een bericht.

ECO FRIENDLY

Wij vinden het milieu ontzettend belangrijk! Juist omdat dit de plek is waar wij allemaal leven. Om het leefbaar te houden voor de toekomst is het ontzettend belangrijk dat wij de juiste keuzes maken in onze bedrijfsvoering zodat wij zo veel mogelijk het milieu ontlasten. Als organisatie voelen wij ons verantwoordelijk en willen wij graag een positieve bijdrage leveren aan het milieu en onze leefomgeving. Daarom maken we bewuste keuzes als het gaat om onze producten, ingrediënten en verpakkingen. Wij kiezen dan ook het liefst bedrijven die daar net zo over denken, wat niet altijd even makkelijk is. Vrijwel alle lijnen die wij vertegenwoordigen bevatten natuurlijke ingrediënten die op een verantwoorde manier worden verkregen en die zo min mogelijk schade leveren aan het milieu. We kiezen in onze zoektocht naar bedrijven die gebruik maken van microteelt, biologische begroeiing of ecologische oogsttechnieken. Samen creëren wij veel afval en ook daarmee willen wij er op een verantwoorde manier mee omgaan. Al onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en/of ze zijn goed te recyclen. De basis voor al onze shampoo's, conditioners, treatments, styling en finishing producten zijn natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, essentiële oliën, antioxidanten en plantenextracten gecombineerd met innovatieve care technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. We vermijden stoffen zoals sulfaten en parabenen. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten, omdat juist deze mild zijn voor het haar en de hoofdhuid. Het resultaat: gewichtloze haarproducten die langdurig presteren, het haar stevigheid geven en bovendien parabeen- en sulfaatvrij zijn.
CONTACT

VACATURES

Klik op deze link om te zien of wij een of meerdere openstaande vacatures hebben.

EDUCATIE

Dutch Haircare biedt een volledig educatie programma aan. Klik op de link om dit programma aan te vragen.