PUSHER

Dit eigenzinnige en excentrieke merk uit Zweden is ontstaan uit de subculturen van graffiti, skate, punk en de hardrock muziek scene. Pusher slaat een brug tussen luxe en street fashion. Dit lifestyle merk biedt uitzonderlijk hoogwaardige producten met een hardcore twist en is alles behalve mainstream

Metaal, graffiti cans en iconische “snus” potjes... de verpakkingen van de Pusher producten zijn oogstrelend en ruig, precies wat je van dit merk kan verwachten. Het unieke refill systeem van de exclusieve pot is duurzaam en kostenbesparend!

Rauw & Geraffineerd, Ruig & Charismatisch, Stoer & Elegant

Get ready to become a high-roller!

STRONG HOLD

Geschikt voor alle haartypes. Sterke hardcore hold met een natuurlijke afwerking die niet te mat of te glanzend is. Na 3-4 minuten gaat het product inharden.

STRONG HOLD FIBER WAX

Ruwe klei met fibers die een snel resultaalt geven dat dag en nacht ervoor zorgt dat jouw haar in model blijft zitten. Verwerk op droog haar.

DRY CLAY

Droge klei voor optimale grip en hold. Gebruik op droog haar en geeft een niet vette finishing. Je eerste stap naar "fame and fortune".

SPRAY WAX

Deze spray wax is een combinatie van kneedbare wax en fixerende haarspray. Geeft ene werkbae hold met medium glans.

HAIRSPRAY

Slijtvaste haarspray die elke lok een sterke en werkbare hold geeft. De haarspray verneveld fijn zodat jouw haar op zijn plaats blijft zitten.

VOLUME SPRAY

Volume ondersteuning gevende spray die een langdurig resultaat geeft. Bevat voeding gevende mineralen en heeft beschermende UV filters. Ideaal als pre styling tool!

HERSTEL

Super care voor overstressed, chemisch behandeld levenloos haar. Dead Head werkt net even anders dan anders, breng de fluffy mousse aan op gewassen haar laat het 2-3 minuten inwerken en spoel daarna goed uit.

MOUSSE VOOR CURLS

Zet je krullen in een harnas, laat ze je toezingen en krijg een pluisvrije prachtige krultekening terwijl je haar gereconstrueerd wordt. Verwerk in nat, handdoek droog of droog haar.

STYLING CREME

Styling creme met gemiddelde hold en licht voedende eigenschappen. Creeer jouw ideale look door deze styling creme te gebruiken, is gemakkelijk te verwerken in handdoek droog of droog haar.