PUSHER

Dit eigenzinnige en excentrieke merk uit Zweden is ontstaan uit de subculturen van graffiti, skate, punk en de hardrock muziek scene. Pusher slaat een brug tussen luxe en street fashion. Dit lifestyle merk biedt uitzonderlijk hoogwaardige producten met een hardcore twist en is alles behalve mainstream

Metaal, graffiti cans en iconische “snus” potjes... de verpakkingen van de Pusher producten zijn oogstrelend en ruig, precies wat je van dit merk kan verwachten. Het unieke refill systeem van de exclusieve pot is duurzaam en kostenbesparend!

Rauw & Geraffineerd, Ruig & Charismatisch, Stoer & Elegant

Get ready to become a high-roller!

STRONG HOLD

Geschikt voor alle haartypes. Sterke hardcore hold met een natuurlijke afwerking die niet te mat of te glanzend is. Na 3-4 minuten gaat het product inharden.

STRONG HOLD FIBER WAX

Ruwe klei met fibers die een snel resultaalt geven dat dag en nacht ervoor zorgt dat jouw haar in model blijft zitten. Verwerk op droog haar.

DRY CLAY

Droge klei voor optimale grip en hold. Gebruik op droog haar en geeft een niet vette finishing. Je eerste stap naar "fame and fortune".

HERSTEL

Super care voor overstressed, chemisch behandeld levenloos haar. Dead Head werkt net even anders dan anders, breng de fluffy mousse aan op gewassen haar laat het 2-3 minuten inwerken en spoel daarna goed uit.

MOUSSE VOOR CURLS

Zet je krullen in een harnas, laat ze je toezingen en krijg een pluisvrije prachtige krultekening terwijl je haar gereconstrueerd wordt. Verwerk in nat, handdoek droog of droog haar.

STYLING CREME

Styling creme met gemiddelde hold en licht voedende eigenschappen. Creeer jouw ideale look door deze styling creme te gebruiken, is gemakkelijk te verwerken in handdoek droog of droog haar.