1-2022 EEN NIEUWE COLLEGA


Nieuw gezicht; Martin komt het team van Dutch Haircare versterken. Waarom hij voor Dutch Haircare heeft gekozen verteld hij graag:

"Mijn naam is Martin en ik ben een enthousiast team lid van Dutch Haircare sinds januari 2022.


De diversiteit van onze producten, het werken met haar professionals en de bevlogenheid van het Dutch Haircare team is wat het werken zo leuk maakt. “Maar zeker ook het werken met onze klanten, ze advies geven en om te sparren met hen over hun grote passie: mensen nog mooier maken!”

Zelf ben ik inmiddels fan van de wax van het merk Pusher. Makkelijk in gebruik en niet te mat of te glanzend!


Wil je met mij van gedachten wisselen? Of is er een onderwerp dat je graag aan bod ziet komen in onze volgende nieuwsbrief? Laat het mij weten!"

12-2021 PURE HAIRCARE


Wat we uit de producten laten is net zo belangrijk als wat we erin stoppen. Pure haircare is een exclusieve salon lijn welke geheel sulfaatvrij, parabeenvrij, microplasticvrij, GMO-vrij, dierproefvrij, glutenvrij, vegan en de verpakkingen zijn gemaakt van 100% plastic zwerfafval. De Pure formules zijn 100% biologisch gecertificeerd, modern, schoon en groen terwijl ze waar maken waar ze voor staan. De eerste pilot salons zijn al gestart.

12-2021 PURE & L.W.P.


Pure Haircare is vastbesloten om het plastic afval te verminderen. De Pure verpakkingen zijn gemaakt van 100% plastic zwerfafval en de bedrukking is gemaakt van soja inkt. Pure heeft als missie om de impact op onze planeet zo veel mogelijk reduceren zodat onze voetafdruk zo klein mogelijk blijft en onze aarde zo schoon mogelijk te houden zonder concessies te doen aan kwaliteit.

11- 2021 EEN NIEUWE COLLEGA

Nieuw gezicht; Jessica komt het team van Dutch Haircare versterken. Waarom ze voor Dutch Haircare heeft gekozen verteld ze graag:

"Bij Dutch Hair Care komen voor mij de leukste dingen samen!

Terwijl ik mooie salons bezoek ontmoet ik enthousiaste mensen die met passie een eigen zaak zijn begonnen.

Ik probeer zelf bewust te leven en goed te zorgen voor de dingen die belangrijk voor mij zijn. Dit draag ik graag uit in de vertegenwoordiging van onze mooie producten die dezelfde visie delen.

Ik hoor graag je verhaal en wat ik voor je kan betekenen bij een kopje koffie."12-2021 PURE ARTISAN


ARTISAN is een unieke kleur crème wat gewaagde sterk reflecterende resultaten geeft en oneindig veel mogelijkheden biedt voor de creatieve colorist. Pure Artisan geeft een langdurige houdbaarheid op het haar en uitstekende conditionerende eigenschappen.