3-2022 PURE WAXEN


Heb jij de nieuwe biologische Pure waxen al geprobeerd? We hebben er een voor iedere style.

Pure Texture paste

Pure Forming Paste

Pure Deluxe Pomade

Pure Matt Fibre

De verpakking is gemaak van L.W.P.

2-2022 CELEB LUXURY


Internationaal Celeb Luxury trainster Lucy Trevorrow komt in maart naar Nederland om enkele zeer interessante trainingen te geven. Ze zal uit gaan leggen wat Celeb Luxury is. Waarom Celeb Luxury niet zomaar een van de vele Colorwashes en Colorditioners is. Hoe je Celeb Luxury effectief in kunt zetten in jouw salon en vooral hoe je de meest mooie tinten kunt creëren door kleuren te mengen. Deze training mag je als creatieve kleursalon zeker niet missen. De volgende datums zijn beschikbaar;

- Maandag 28 maart 2022 - Geldermalsen

- Dinsdag 29 maart 2022 - Leeuwarden en Sint Pancras look & learn

- Woensdag 30 maart 2022 - Terborg en Kerkrade Look & Learn

Wees er snel bij, er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar.

Geef je op via email; info@haircare.nl, telefonisch; 0345 228566 of via je Dutch Haircare contact persoon of vraag meer informatie aan.


12-2021 PURE HAIRCARE


Wat we uit de producten laten is net zo belangrijk als wat we erin stoppen. Pure haircare is een exclusieve salon lijn welke geheel sulfaatvrij, parabeenvrij, microplasticvrij, GMO-vrij, dierproefvrij, glutenvrij, vegan en de verpakkingen zijn gemaakt van 100% plastic zwerfafval. De Pure formules zijn 100% biologisch gecertificeerd, modern, schoon en groen terwijl ze waar maken waar ze voor staan. De eerste pilot salons zijn al gestart.

12-2021 PURE & L.W.P.


Pure Haircare is vastbesloten om het plastic afval te verminderen. De Pure verpakkingen zijn gemaakt van 100% plastic zwerfafval en de bedrukking is gemaakt van soja inkt. Pure heeft als missie om de impact op onze planeet zo veel mogelijk reduceren zodat onze voetafdruk zo klein mogelijk blijft en onze aarde zo schoon mogelijk te houden zonder concessies te doen aan kwaliteit.

11- 2021 EEN NIEUWE COLLEGA


Nieuw gezicht; Jessica komt het team van Dutch Haircare versterken. Waarom ze voor Dutch Haircare heeft gekozen verteld ze graag:

"Bij Dutch Hair Care komen voor mij de leukste dingen samen!

Terwijl ik mooie salons bezoek ontmoet ik enthousiaste mensen die met passie een eigen zaak zijn begonnen.

Ik probeer zelf bewust te leven en goed te zorgen voor de dingen die belangrijk voor mij zijn. Dit draag ik graag uit in de vertegenwoordiging van onze mooie producten die dezelfde visie delen.

Ik hoor graag je verhaal en wat ik voor je kan betekenen bij een kopje koffie."

12-2021 PURE ARTISAN


ARTISAN is een unieke kleur crème wat gewaagde sterk reflecterende resultaten geeft en oneindig veel mogelijkheden biedt voor de creatieve colorist. Pure Artisan geeft een langdurige houdbaarheid op het haar en uitstekende conditionerende eigenschappen.