Pure Organic Haircare

Pure is het 1ste haarcosmetica merk in Australië dat in haar range werkt met L.W.P.

L.W.P. staat voor Land Waste Plastic oftewel plastic zwerf afval. Onze verpakkingen zijn gemaakt van 100% plastic zwerf afval. We doen dit om de traditionele productie van verpakkingen te doorbreken. Waarom? Omdat er al genoeg plastic op de aarde is en er niet nog meer bij hoeft te komen. Wil je weten hoe dit proces werkt? In het kort; Het plastic zwerfafval wordt verzameld en in kleine stukjes gemaakt, daar worden dan weer pellets van gemaakt en die pellets worden dan weer gebruikt om onze verpakkingen van te maken. Dit proces levert elk jaar minstens 250 - 300 ton plastic op wat opnieuw gebruikt kan worden. Daarnaast zijn onze verpakkingen zo ontworpen dan we 40% minder plastic nodig hebben dan in onze vorige verpakkingen, wat beter voor het milieu is.

Wist je trouwens dat er maar 9% van alle plastic afval wordt gerecycled?

Maar we gaan nog een stap verder;

Pure haircare wordt 100% Carbon neutraal en 100% Vegan geproduceerd. De opdruk op de Pure verpakkingen is gemaakt van Soja inkt, de reden hiervoor is dat dit makkelijker te recyclen is en het geen chemicaliën (giftige ingredienten) bevat. Pure producten bevatten 100% gecertificeerde biologische extracten en biedt zo natuurlijke oplossingen voor haarproblemen. Pure producten kenmerken zich door de stabiele en veilige producten die een combinatie verzorging en reiniging aanbieden voor zowel het haar als de hoofdhuid. Waarvan de verpakking is gemaakt is dus zeker zo belangrijk als wat erin zit. Pure maakt bewust keuzes om de impact op onze planeet zo veel mogelijk te reduceren zodat onze voetafdruk zo klein mogelijk blijft en onze aarde zo schoon mogelijk.


PURE ORGANIC CERTFIED COMPLEX

Pure haarverzorging is doordrenkt met een exclusieve mix van Shea Butter en Arganolie om elk haartype te verjongen, maar ook ingrediënten als , Marula olie, Kalahari meloen, Mongogo, Acai, Buriti, Tumuric en Amandelen zitten in de mooie producten van Pure verwerkt om elke haar en net zo belangrijk elke hoofdhuid de juiste voeding te geven. Selectieve behandelingsoliën van Marula, Mongongo, Kalahari en Zonnebloem zijn gekozen vanwege hun unieke helende eigenschappen gericht op specifieke haartypes. Ons exclusieve 'Pure Complex' herstelt en versterkt beschadigd haar en bevordert tegelijkertijd intense haarvoeding, zachtheid en glans. Alle Pure haarverzorging producten zijn sulfaatvrij en parabenenvrij om episodes van irritatie, roodheid, jeuk en schilferige hoofdhuid te verminderen.


ENKELE VAN DE INGREDIENTEN

OA. BIOLOGISCHE THEEROOS, BIOLOGISCHE KATTENSTAART, BIOLOGISHCE ABRIKOOS, BIOLOGISCHE GEMBER, BIOLOGISCHE ROZEMARIJN,BIOLOGISCHE GLYCERINEDE PRODUCTEN

2021 AHAI Winner best shampoo and conditioner.

Pure Goddess - hydratatie

Pure Miracle Renew - anti - aging


Pure Colour Angel - gekleurd haar

Pure Up-lift Volume - fijn haar

Pure Forever Blonde - no yellow

Pure Presious - herstel

Pure Fusion Complex - shampoo, hersteld en voorkomt haarbreuk

Pure Fusion Complex - conditioner, hersteld en voorkomt haarbreuk

Pure Fusion Complex - treatment, hersteld en voorkomt haarbreuk

Pure Fusion Complex - leave - in treatment, hersteld en voorkomt haarbreuk

Styling primer - snel drogende tonic

Pure beach Texture spray - beach spray

Pure Volumising spray - aanzet en body spray

Pure Styling cream - kneedbare styling creme

Pure Sensual curls - relax creme

Pure Shaping serum - creme serum

Pure Curly Girly - krul shaper

Pure Plumping Clay spray - flexibele spray

Pure Oomp Wax spray - textuur en fixatie spray

Pure Finest Volumising powder - volume poeder

Pure Deluxe pomade - slick controle

Pure Texture paste - textuur controle

Pure matt Fibre - shaper, dry wax

Pure Forming Paste - flexibele controle