Brazilian Bond Builder (b3)


Brazilian Bond Builer is een uniek product dat haar, tijdens het kleurproces, in slechts 1 stap beschermt tegen haarbreuk en haarschade.

Waarom je als professional niet zonder b3 kunt? Omdat je tijdens chemische behandelingen het haar altijd beschadigt. Beschadiging vindt vrijwel altijd plaats in de interne structuur van het haar, tijdens deze chemische behandelingen, waardoor de zwavelbruggen verzwakken of zelfs kunnen breken .

b3 Beschermt de zwavelbruggen en herstelt deze zo belangrijke bruggen zodat haarschade en haarbreuk worden voorkomen. Daarnaast is Brazilian Bond Builder compatibel met elke haarkleuring.

b3 Care
Wil je ook thuis optimaal profiteren van de Bond bescherming? Gebruik dan onze home care producten van b3. We hebben b3 shampoo, conditioner, treatment en Ionic color lock beschikbaar. Ze verbeteren de haarstructuur en kracht van het haar wat direct merkbaar is. De producten houden je haarkleuring in optimale staat en geven een ongelooflijke glans, waar Brazilian Bond Builder zo bekend om staat.

Demi permanent conditioner


Demi Permanent conditioner is een zeer intensieve herstelbehandeling die de interne structuur in de vezellaag repareert maar ook de schubbenlaag sealt. b3 Demi permanent conditioner behandelingen vinden uitsluitend in salons plaats.

b3 Demi Permanent conditioner herstelt beschadigd haar en continueerd dit tot maar liefst 12 wassingen. Gebruik je de b3 shampoo, conditioner of treatment thuis dan kan je dit zelfs verlengen tot 16 wassingen.

Split end bond3rDirect herstel van gespleten haarpunten en beschadigd haar dat is wat deze unieke salonbehandeling doet.

b3 Split end bond3r herstelt de interne haarstructuur, vult gebroken haarvezels op en is daardoor ideaal voor degene die hun haar graag willen laten groeien of waarvan het haar op een bepaalde lengte steeds breekt. Split end bond3r voorkomt toekomstige schade tot maximaal 4 weken.

Extension   repairExtension repair syteem behoudt de look en kwaliteit vanaf de allereerste dag dat je extensions gebruikt tot het moment dat je ze niet meer gebruikt. Het bevat een exclusieve formule die haarbreuk voorkomt rond de verbindingen, de vezellaag versterkt en een naadloze blending geeft van het natuurlijke haar en extensions zonder dat het de verbindingen verzwakt of aantast. Extension repair maximaliseert de levensduur van extensions, haarstukken en pruiken.