BRAZILIAN BOND BUILDER
Ons haar is een stuk complexer dan je in eerste instantie zou denken. Zo heeft het haar onder andere een schubbenlaag, een vezellaag en merg. Salons die chemische behandelingen uitvoeren werken vrijwel altijd met de schubbenlaag en de vezellaag van het haar. Om je een kleine voorstelling te geven hoe het haar er van binnen uit ziet denk je aan veel lange kronkelige vezels die in het haar zijn verbonden aan elkaar met kleine bruggetjes, ook wel zwavelbruggen of bonds genoemd. Wanneer deze bruggetjes of bonds breken dan leidt dit tot schade wat zich onder andere uit in broos, breekbaar, gespleten haar of een kleur die zich niet goed kan hechten. Brazilian Bond Builder is een unieke tool dat tot diep in de vezellaag de bonds beschermd en bij schade de bonds opbouwd, vandaar de naam Bond Builder!

Brazilian Bond Builder 

Brazilian Bond Builer (b3) is een uniek product dat het haar, tijdens het kleurproces, in slechts 1 stap beschermt tegen haarbreuk en haarschade en tegelijkertijd gebroken haarverbindingen herstelt.

Waarom je als professional niet zonder b3 kunt?

Omdat je tijdens chemische behandelingen het haar in top conditie wilt behouden.
Beschadiging vindt vrijwel altijd plaats in de interne structuur van het haar, vrijwel alle chemische behandelingen verzwakken zwavelbruggen of er kan zelfs haarbreuk ontstaan.
b3 Beschermt de zwavelbruggen en herstelt deze zo belangrijke bruggen zodat haarschade en haarbreuk worden voorkomen. Brazilian Bond Builder is compatibel met elke haarkleuring.

BRAZILIAN BOND BUILDER

B3 Home Care

Wil je ook thuis optimaal profiteren van de Bond bescherming? Gebruik dan onze home care producten van b3. We hebben b3 shampoo, conditioner, treatment en Ionic color lock beschikbaar. Ze verbeteren de haarstructuur en kracht van het haar wat direct merkbaar is. De producten houden je haarkleuring in optimale staat en geven een ongelooflijke glans, waar Brazilian Bond Builder zo bekend om staat.

B3 Demi Permanent Conditioner

Demi Permanent conditioner is een zeer intensieve herstelbehandeling die de interne structuur in de vezellaag repareert maar ook de schubbenlaag sealt. b3 Demi permanent conditioner behandelingen vinden uitsluitend in salons plaats.

Split End Bond3r

Direct herstel van gespleten haarpunten en beschadigd haar dat is wat deze unieke salonbehandeling doet.  b3 Split end bond3r herstelt de interne haarstructuur, vult gebroken haarvezels op en is daardoor ideaal voor degene die hun haar graag willen laten groeien of waarvan het haar op een bepaalde lengte steeds breekt. Split end bond3r voorkomt toekomstige schade tot maximaal 4 weken.

B3 Extension Repair 

Extension repair system behoudt de look en kwaliteit vanaf de allereerste dag dat je extensions gebruikt tot het moment dat je ze niet meer gebruikt. Het bevat een exclusieve formule die haarbreuk voorkomt rond de verbindingen, de vezellaag versterkt en een naadloze blending geeft van het natuurlijke haar en extensions zonder dat het de verbindingen verzwakt of aantast. Extension repair maximaliseert de levensduur van extensions, haarstukken en pruiken.