PURE COLOUR

Pure colour bevat minimaal 80% voedende, biologisch gecertificeerde, ingrediënten die het haar gezonder maken tijdens het kleurproces. Bevat een zeer laag ammoniagehalte en is geheel PPD vrij. Pure colour is volgends de allerlaatste technologie gemaakt zodat er een duurzaam resultaat wordt bereikt, hoofdhuid problemen geen issue zijn, de kleur een prachtige hoogglans heeft, lang blijft zitten en het haar in een uitstekende conditie achter laat.

PURE COLOUR

PURE EVOLVE

Pure Evolve zijn permanente haarkleuringen die 80% bestaan uit natuurlijke gecertificeerde ingrediënten, een laag ammonia gehalte hebben en 100% PPD vrij zijn. De kleuren bevatten het unieke pigment retentie complex wat een langdurige houdbaarheid garandeert en beschermt tegen het verouderingsproces, kleurvervaging en oxidatie. 

PURE EVOKE

Pure Evoke zijn toon op toon kleuringen die het haar naast voeding intensief kleuren zonder het haar op te lichten of het natuurlijke pigment aan te tasten. Evoke bevat arganolie en andere verzorgende ingrediënten die het haar in optimale conditie herstellen. Deze toon op toon kleuringen kunnen gebruikt worden op natuurlijk of eerder gekleurd/ ontkleurd haar.

INSTANT TONES

In slechts 5 minuten reageren deze toners wat perfect is na het zetten van highlights, een balayage of blondering. Deze toners zijn ammoniavrij, PPD vrij en geven een glanzend geconditioneerd resultaat.

PURE ARTISAN

Pure Artisan kleuren zitten vol met biologisch gecertificeerde ingrediënten waaronder Shea butter. ARTISAN is een unieke kleur creme wat gewaagde sterk reflecterende resultaten geeft en oneindig veel mogelijkheden biedt voor de creatieve colorist. Pure Artisan geeft een langdurige houdbaarheid op het haar en uitstekende conditionerende eigenschappen.

PURE EXTREME

Fashion kleuren die gebruikt kunnen worden op gekleurd en natuurlijk haar. Ze werken snel en effectief, zijn ammonia en PPD vrij. Lichten het haar op en kleuren tegelijkertijd in. Sterke kleurkarakters voor wie van duidelijk aanwezige kleuringen houdt.

PURE ACTIVATORS

Pure Evoke activators zijn perfect voor toon op toon kleuringen. Deze activators zijn verrijkt met Argan olie om het haar en de hoofdhuid te voeden tijdens het kleurproces.PURE EVOLVE CREME DEVELOPERS

Pure Evolve creme developers zijn verrijkt met Argan olie en natuurlijke extracten die het haar en de hoofdhuid voeden tijdens het kleurproces.

ELIMINATE COLOUR REMOVER

Eliminate is een salon behandeling dat oxidatieve (haarverf) pigmenten verwijdert zonder de natuurlijke haarkleur aan te tasten. Na de Eliminate behandeling is het haar vrij van kleurpigmenten waardoor je het haar lichter kunt verven in de kleur van je keuze. Het grootste voordeel van deze behandeling is dat het haar vrijwel niet beschadigd zoals tijdens traditionele methodes om een haarkleuring te verwijderen.

PURE PLEX LIGHTENING

Deze super snelle blondering die maar liefst 9 levels kan oplichten zonder gebruik te maken van agresieve ingrediënten. Pure Plex bevat een ingebouwde plex wat het haar extra beschermt tijdens het ontkleurproces. Door de hoge concentratie violet/ blauwe pigmenten geeft Pure Plex een mooi koel resultaat. Gebruik deze blondering met een laag percentage voor de mooiste verheldering.