JUUCE  for thirsty hair

Juuce natuurlijke haarverzorging voor glanzend, zacht en verzorgd haar maakt gebruik van vegan vriendelijke formules, is vrij van sulfaten, parabenen, synthetische siliconen en nooit getest op dieren. Juuce producten zijn mild en zacht voor het haar en de hoofdhuid en tegelijkertijd super effectief. Wil jij het allerbeste in haarverzorging dan kies je natuurlijk voor Juuce producten.

SHAMPOO'S EN CONDITIONERS

Juuce shampoos en conditioners lessen dorstig haar. Ze zijn vrij van parabenen, sulfaten en siliconen. Bevatten krachtige antioxidanten zodat het haar beschermd is tegen warmte, UV straling en vertragen het verouderingsproces.  Verkrijgbaar voor gekleurd, beschadigd, krullend, onrustig, droog, fijn, blond haar en voor diepe reiniging, hoofdhuid stimulatie, anti- roos en in een serie voor gebruik zonder water.

BLONDES

Blond haar wordt vaak snel warm van kleur, dit komt door invloeden van buiten af. Juuce heeft diverse producten ontwikkeld om je haar mooi blond te houden, van shampoo tot semi permanente conditionerende mousse.  Verkrijgbaar in shampoo, conditioner, treatment, leave - in en semi permanente conditionerende mousse.

TREATMENTS

Juuce treatments zijn er om het beschadigde of droge haar een flinke boost te geven. De meest bekende treatment is 20 In 1 Miracle Spray op basis van lava klei. Voor elk haartype en elke conditie is er een passende treatment.  Verkrijgbaar in diverse uitspoelbare en leave-in treatments.

Majik

Majik zijn 3 unieke instant 30 seconden treatments die geschikt zijn voor beschadigd haar dat extra bescherming nodig heeft tegen invloeden van buitenaf, UV en sluit vocht in het haar op. Het haar krijgt directe hydratatie en is beschermd tegen hitte en chemische behandelingen.  Verkrijgbaar voor beschadigd, chemisch behandeld en blond haar.

Knot Knitty

Niets zo vervelend als last hebben van hoofdluis. Juuce Knot Knitty is een veilige en snel werkende product range waarvan de gel de neten en luizen doodt. De leave-in is bedoeld als preventie tegen hoofdluis maar zorgt er ook voor dat ze makkelijk kunnen worden uitgekamd.


Curl

Juuce Curl / D. frizz producten laten pluis als sneeuw voor de zon verdwijnen. Juuce ontwikkelde diverse producten voor krullend haar om krullen te stimuleren, soepel te maken of wanneer je een krul-of stijltang gebruikt het haar te beschermen tegen de warmte.


STRAIGHTENING

Wil jij graag glad, stijl, soepel vallend haar zonder dat je bang hoeft te zijn bij luchtvochtigheid dat je slag, pluis of krul weer terug komt? Gebruik dan Juuce Miracle Straight en transformeer je haar in een steile look. Gebruik je het liefst een stijltang? Spray eerst Juuce Heat Shield Olie over je lengtes, hierdoor gaat het stijlen een stuk sneller en is je haar tot 200 graden Celsius beschermd.
VOLUME

Volume is altijd moeilijk vast te houden vooral als het veel waait, er een hoge luchtvochtigheid is en je fijn, slap haar hebt. Juuce heeft fantastische producten om je volume goed vast te houden en daarbij willen ze voor alle types haar iets passends aanbieden. Juuce Amp it up is een boosting spray die werkt vanaf de aanzet tot de punten van het haar. Juuce Double up is een verdikking gevende creme die licht voeding geeft naast de body en volume. Juuce Xagerate Mousse is een styling foam met verdikkende eigenschappen zonder het haar te verzwaren.

TEXTUUR

Juuce textuur producten geven ongekende effecten. Of het nu vanaf de aanzet is of op de lengtes, wij hebben wat jij wilt. Dust up is de befaamde styling poeder. Juuce Sculpt lotion geeft body en bounce vanaf de aanzet. Juuce Messed Up is een heerlijke vezel crème die je haar langdurig onder controle houdt. Juuce Sea air mist geeft jouw haar de ultieme beach look en Juuce Wake up is een fixerende spray wax die je een duidelijke edgy look geeft.


Hold

Onbezorgd wetende dat je haar fantastisch in model blijft, daar is deze serie voor bedoeld. Juuce Argan shimmer geeft je een glanzende gepolijste vrouwelijke look, zonder het haar te verzwaren. Juuce Fix n shine, finishing spray zonder gas. Juuce Sumo grip, what's in th name? Juuce Stuck up is onze haarlak die je haarkleur beschermt tegen vervaging, terwijl het haar de hele dag in model blijft zitten.

Barber Art

Barber Art producten zijn ontwikkeld voor heren. Producten die gemakkelijk verwerkbaar zijn en toch goed uitwasbaar zonder residu (Barber Art producten zijn niet op petroleum basis) achter te laten. Voor soepel tot zeer krachtig. wees verzekerd. Barber Art producten; er zit zeker iets bij waar je niet zonder kunt.