JUUCE for thirsty hair

Juuce natuurlijke haarverzorging voor glanzend, zacht, verzorgd haar maakt gebruik van vegan vriendelijke formules, is vrij van sulfaten, parabenen en nooit getest op dieren. Wil jij het allerbeste in haarverzorging dan kies je natuurlijk voor Juuce producten.

Juuce natuurlijke haarverzorging bevat de 6 meest krachtige botanische ingrediënten uit Australië, Dandelion, Aloe Vera, Kakadu Plum, Wattle Seed, Desert Lima en Quandong. Door gebruik te maken van deze ingrediënten wordt je haar gevoed met de essentiële elementen die nodig zijn om gezond, sterk haar te behouden zodat je haar invloeden van buitenaf kan weerstaan.


Shampoo & Conditioners

Juuce shampoos en conditioners lessen dorstig haar. Ze zijn parabeen en sulfaatvrij. Bevatten krachtige antioxidanten zodat het haar beschermd is tegen warmte, UV straling en vertragen het verouderingsproces.

Verkrijgbaar voor gekleurd, beschadigd, krullend, onrustig, droog, fijn, blond haar en voor diepe reiniging, hoofdhuid stimulatie, anti- roos en in een serie voor gebruik zonder water.

Blondes

Blond haar wordt vaak snel warm van kleur dit komt door invloeden van buiten af. Juuce heeft diverse producten ontwikkeld om je haar mooi blond te houden, van shampoo tot semi permanente conditionerende mousse.

Verkrijgbaar in shampoo, conditioner, treatment, leave - in en semi permanente conditionerende mousse.


Treatments

Juuce treatments zijn er om het beschadigde of droge haar een flinke boost te geven. De meest bekende treatment is 20 In one miracle op basis van lava klei. Voor elk haartype en elke conditie is er een passende treatment.

Verkrijgbaar in diverse uitspoelbare en leave-in treatments.Majik

Majik zijn 3 unieke instant 30 seconden treatments die geschikt zijn voor beschadigd haar dat extra bescherming nodig heeft tegen invloeden van buitenaf, UV en sluit vocht in het haar op. Het haar krijgt directe hydratatie en is beschermd tegen hitte en chemische behandelingen.

Verkrijgbaar voor beschadigd, chemisch behandeld en blond haar.

Knot Knitty

Niets zo vervelend als last hebben van hoofdluis. Knot Knitty is een veilige snel werkende product range waarvan de gel de neten en luizen doodt. De leave-in is bedoeld als preventie tegen hoofdluis maar zorgt er ook voor dat ze makkelijk kunnen worden uitgekamd.

Voorkomt hoofdluis.Curl

Juuce Curl / D. frizz producten laten pluis als sneeuw voor de zon verdwijnen. Juuce ontwikkelde diverse producten voor krullend haar om krullen te stimuleren, soepel te maken of wanneer je een krul-of stijltang gebruikt het haar te beschermen tegen de warmte.Straightening

Wil jij graag glad, stijl, soepel vallend haar zonder dat je bang hoeft te zijn bij luchtvochtigheid dat je slag, pluis of krul weer terug komt? Gebruik dan de Miracle straight en transformeer je haar in een steile look. Gebruik je het liefst een stijltang, spray dan eerst Heat Shield olie spray over je lengtes hierdoor gaat het stijlen een stuk sneller en is je haar tot 200 graden Celsius beschermd.Volume

Volume is altijd moeilijk vast te houden vooral als het veel waait, er een hoge luchtvochtigheid is en je fijn, slap haar hebt. Juuce heeft fantastische producten om je volume goed vast te houden en daarbij willen ze voor alle types haar iets passends aanbieden. Amp it up is een boosting spray die werkt vanaf de aanzet tot de punten van het haar. Double up is een verdikking gevende creme die licht voeding geeft naast de body en volume. Xagerate mousse is een styling foam met verdikkende eigenschappen zonder het haar te verzwaren.

Texture

Juuce textuur producten geven ongekende effecten of het nu vanaf de aanzet is of op de lengtes, wat jij wilt hebben wij. Dust up is de befaamde styling poeder. Sculpt lotion geeft body en bounce vanaf de aanzet. Messed up is een heerlijke vezelcreme die je haar langdurig onder controle houdt. Sea air mist geeft jouw haar een beach look en Wake up is een fixerende spray wax die je een duidelijke edgy look geeft.Hold

Onbezorgd, wetende dat je haar fantastisch in model blijft daar is deze serie voor bedoeld. Argan shimmer geeft je een glanzende gepolijste vrouwelijke look, zonder het haar te verzwaren. Fix n shine, finishing spray zonder gas. Sumo grip, what's in a name? Stuck up is onze haarlak die je haarkleur beschermt tegen vervaging, terwijl het haar de hele dag in model blijft zitten.


Barber art

Barber art producten zijn ontwikkeld voor heren, producten die gemakkelijk verwerkbaar zijn en toch goed uitwasbaar zonder residu (Barber art producten zijn niet op petroleum basis) achter te laten. Voor soepel tot zeer krachtig. wees verzekerd, in de 6 Barber art producten zit zeker iets bij waar je niet zonder kunt.Eliminate

Eliminate is een salon behandeling dat oxidatieve (haarverf) pigmenten verwijdert zonder de natuurlijke haarkleur aan te tasten. Na de Eliminate behandeling is het haar vrij van kleurpigmenten waardoor je het haar lichter kunt verven in de kleur van je keuze. Het grootste voordeel van deze behandeling is dat het haar vrijwel niet beschadigd zoals tijdens traditionele methodes om een haarkleuring te verwijderen.