Celeb Luxury lost het belangrijkste probleem op van alle haarkleuren en dat is... KLEURVERVAGING. Onze producten voegen kleur toe en stoppen kleurvervaging zonder schade aan te brengen. De kleurverzekering voor je haar. Celeb Luxury kleurdeponerende shampoos en conditioners voorkomen dat de kleur vervaagt, waardoor de haarkleur helder en fris blijft, tegelijkertijd wordt het haar herstelt. Geen enkel ander merk heeft onze gepatenteerde technologie, die een sterke kleurafzetting geeft of het grote aanbod in extreme, pastel en natuurlijke tinten die verkrijgbaar zijn in shampoos en bond-herstellende conditioners. GEM LITES heeft verbazingwekkende natuurlijke tinten in blonde, rode en bruine Colorwash Shampoos en Colorditioner Conditioners met BondFix Bond Repair. VIRAL heeft extreme en pastelkleurige kleuren in Colorwash Shampoos en Colorditioner Conditioners met BondFix Bond Repair.

Ontdek waarom iedereen GEOBSEDEERD is!

CELEB LUXURY

            Natuurlijke kleurpigmenten
            Parabeen vrij
            Sulfaat vrij
            Biologisch
            Clean beauty
            No color fade
            Vegan

Celeb Luxury

Stop kleurvervaging en verleng de houdbaarheid van jouw haarkleur.

Houd je haarkleur fris, levendig en gezond tussen twee salon behandelingen in. Voorkom kleurvervaging veroorzaakt door shampoos en conditioners, hitteschade door stylingtools, zon, invloeden van buitenaf of instabiele kleuringen. Het geheim van Celeb Luxury is het gepatenteerde COLORPOSIT een geheel nieuwe haarkleurcategorie van Celeb Luxury!

Deze gepatenteerde technologie voegt kleur toe en verlengt de houdbaarheid van elke kleuring terwijl het zachtjes wordt gereinigd en verzorgd. Stopt zichtbare vervaging en het voortijdig uitwassen van de toegevoegde kleur. Deze technologie is uniek en anders dan alle andere in onze branche. Daarnaast bevat Celeb Luxury het gepatenteerde Bondfix. Bondfix repareert en herstelt beschadigingen in het haar van binnen uit. Gaat de droge en schadelijke effecten van blondering, haarverf, keratine, relax, milieuschade en stylinggereedschappen tegen zonder dat het een coating achterlaat of het haar slap maakt. Bondfix maak het haar 3x sterker dan het was.

Celeb Luxury Gem Lites

CELEB LUXURY GEM LITES COLORWASH

Celeb Luxury Gem Lites Colorwash is de originele Colorwash met
geavanceerde Colorposit-technologie (patent). Deze geweldige natuurlijke kleurshampoo geeft kleur aan je haar terwijl het wordt gereinigd om vervaging te stoppen! Met Colorwash is het super makkelijk om jouw kleur te behouden tot het volgende bezoek aan jouw salon.Verkrijgbaar in 10 kleurkarakters.

CELEB LUXURY GEM LITES COLORDITIONER

Gem Lites Colorditioner is een gepigmenteerde en kleurbehoudende conditioner met Colorposit-technologie, die het haar een helderdere, levendigere en intensere tint geeft. De conditioner wordt gebruikt om haarkleur toe te voegen of te versterken en om de haarkleur tussen salonbezoeken in te behouden, terwijl geblondeerd, en broos haar opnieuw wordt opgebouwd, hersteld en gerepareerd. Continu gebruik voorkomt dat de haarkleur vervaagt. 100% veganistisch en vrij van sulfaten, parabenen, ammoniak, gluten, peroxide en PPD. Verkrijgbaar in 10 kleuren.

Celeb Luxury Viral

CELEB LUXURY VIRAL COLORWASH

Celeb Luxury Viral Colorwash is de originele Colorwash met
geavanceerde Colorposit-technologie (patent). Deze geweldige extreme kleurshampoo geeft kleur aan je haar terwijl het wordt gereinigd om vervaging te stoppen! Met deze Colorwash is het super makkelijk om jouw kleur te behouden tot het volgende bezoek aan jouw salon. Verkrijgbaar in 11 kleuren.

CELEB LUXURY VIRAL COLORDITIONER

Viral Colorditioner is een gepigmenteerde en kleurbehoudende conditioner met Colorposit-technologie, die het haar een helderdere, levendigere en intensere tint geeft. De conditioner wordt gebruikt om haarkleur toe te voegen of te versterken en om de haarkleur tussen salonbezoeken in te behouden, terwijl geblondeerd, en broos haar opnieuw wordt opgebouwd, hersteld en gerepareerd. Continu gebruik voorkomt dat de haarkleur vervaagt. 100% veganistisch en vrij van sulfaten, parabenen, ammoniak, gluten, peroxide en PPD. Verkrijgbaar in 11 kleuren.

DE PRODUCTEN;

BONDFIX

Herstelt en versterkt in 2-5 minuten. Diepe hydraterende conditionering in 20 minuten. Maakt het haar 3x sterker in één keer
Gaat de beschadigde structurele bindingen tegen die worden veroorzaakt door het bleken en kleuren van het haar. Hoge concentratie om het haar te versterken en haarbreuk te verminderen, geeft een glad, zacht eindresultaat.