Celeb Luxury  

Stop kleurvervaging en verleng de houdbaarheid van jouw haarkleur.

Houd je haarkleur fris, levendig en gezond tussen twee salon behandelingen in. Voorkom kleurvervaging veroorzaakt door shampoos en conditioners, hitteschade door stylingtools, zon, invloeden van buitenaf of instabiele kleuringen. Het geheim van Celeb Luxury is het gepatenteerde COLORPOSIT een geheel nieuwe haarkleurcategorie van Celeb Luxury!

Deze gepatenteerde technologie voegt kleur toe en verlengt de houdbaarheid van elke kleuring terwijl het zachtjes wordt gereinigd en verzorgd. Stopt zichtbare vervaging en het voortijdig uitwassen van de toegevoegde kleur. Deze technologie is uniek en anders dan alle andere in onze branche. Daarnaast bevat Celeb Luxury het gepatenteerde Bondfix. Bondfix repareert en herstelt beschadigingen in het haar van binnen uit. Gaat de droge en schadelijke effecten van blondering, haarverf, keratine, relax, milieuschade en stylinggereedschappen tegen zonder dat het een coating achterlaat of het haar slap maakt. Bondfix maak het haar 3x sterker dan het was.

DE PRODUCTEN;

Gem Lites ColorwashCeleb Luxury Gem Lites Colorwash reinigt mild en geeft kleur.

Gem Lites ColorditionerCeleb Luxury Gem Lites Colorditioner geeft conditie, versterkt het haar met BondFix en geeft kleur.

Viral ColorwashCeleb Luxury Viral Colorwash reinigt mild en geeft kleur.

Viral Colorditioner


Celeb Luxury Viral Colorditioner geeft conditie, versterkt het haar met BondFix en geeft kleur.


BondFix

Intens herstel en versterkt geblondeerd haar, voor zachter, gladder, gezonder en sterker haar.