Juuce Argan Soft

PRODUCT INFORMATIE;

Juuce Argan Soft beschermt gekleurd, droog tot zeer droog haar tot diep in de haarvezels door krachtige antioxidanten, en voedende ingrediƫnten zoals Arganolie en Quandong die het haar herstellen, versterken, pluis tegen gaan en vocht geven zodat kwetsbaar, droog en beschadigd haar opnieuw tot leven komt. Argan Soft geeft meer glans, maakt het haar zeer handelbaar en geeft een aangename zachtheid.

GEBRUIKSAANWIJZING;

Gebruik een kleine hoeveelheid Juuce Argan Soft shampoo en verdeel het product over het haar. Masseer zachtjes op de hoofdhuid en door het haar. Activeer de shampoo door het haar goed nat te maken, zo wordt er een rijke, luxueuze schuimlaag gecreƫerd. Herhaal indien nodig en vervolg met Juuce Argan Soft conditioner.

Breng een kleine hoeveelheid Juuce Argan Soft conditioner aan op de lengten, vanaf het midden tot in de punten van het haar. Laat de conditioner 1 tot 2 minuten intrekken en spoel daarna goed uit.

Voor het beste resultaat, gebruik de Juuce Argan Soft shampoo en conditioner regelmatig.

TIP; Verdeel enkele druppeltjes Juuce Botanic serum over de lengten voor extra bescherming en een optimaal treatment gevoel.

FORMAAT;

375ml