Juuce Miracle D.frizz

PRODUCT INFORMATIE;

Juuce Silk Hydrate shampoo brengt de natuurlijke vochtbalans en proteïne balans op peil van chemisch behandeld haar dat droog tot zeer droog is. De ingrediënten waaronder Dandelion en Aloe Vera herstellen en versterken beschadigd haar, de elasticiteit en vochtbalans en maken het haar beter handelbaar. Versterkt het haar, voorkomt haarbreuk en gespleten haarpunten.

GEBRUIKSAANWIJZING;

Gebruik een kleine hoeveelheid Juuce Silk Hydrate shampoo en verdeel het product over het haar. Masseer zachtjes op de hoofdhuid en door het haar. Activeer de shampoo door het haar goed nat te maken, zo wordt er een rijke, luxueuze schuimlaag gecreëerd. Herhaal indien nodig en vervolg met Juuce Silk Hydrate conditioner.

Breng een kleine hoeveelheid Juuce Silk Hydrate conditioner aan op de lengten, vanaf het midden tot in de punten van het haar. Laat de conditioner 1 tot 2 minuten intrekken en spoel daarna goed uit.

Voor het beste resultaat, gebruik de Juuce Silk Hydrate shampoo en conditioner regelmatig. Tip verdeel enkele druppeltjes Juuce Botanic serum over de lengten voor extra bescherming en een optimaal treatment gevoel.

FORMAAT;

375ml