JUUCE SPECIALS

Juuce specials zijn unieke producten in de range, Juuce Botanic zijn olieen die het haar als een treatment voeden en verzorgen uitstekend passen in het dagelijkse styling routine. Juuce Blonde Violet en Violet Plus tonen te warme blond kleuringen in het haar.

Niets zo vervelend als last hebben van hoofdluis. Knot Knitty is een veilige snel werkende product range waarvan de gel de neten en luizen doodt. De leave-in is bedoeld als preventie tegen hoofdluis maar zorgt er ook voor dat ze makkelijk kunnen worden uitgekamd.

Semi Permanente conditionerende mousse met violet toning die het haar een tijdelijke kleuring geeft. Violet pigmenten neutraliseren ongewilde gele tonen in het blonde haar en blijft een aantal wassingen door werken.

Salon product.

Semi Permanente conditionerende mousse met extra sterke violet pigmenten, die het haar een tijdelijke kleuring geeft. Violet pigmenten neutraliseren ongewilde goud, gele tonen in het blonde haar en blijft een aantal wassingen door werken.

Salon Product.

Juuce Botanic Oil Serum is een unieke treatment voor het haar die 4 fantastische oliën bevat, argan, macademia, amandel en jojoba olie. Deze oliën worden direct door het haar opgenomen wat resulteert in zijdezacht, glanzende en gezonde haar dat je altijd al wilde. Botanic Oil Serum heeft een anti-oxidantrijke basis en bevat veel vitamines die het haar nog meer glans geven, waardoor het haar bij elke behandeling gevoed, behandelbaar en glad wordt. De ideale basis voor dagelijkse routine.

Klik op de foto voor meer informatie.

Juuce Botanic Oil Spray is een unieke treatment voor het haar die 4 fantastische oliën bevat, argan, macademia, amandel en jojoba olie. Botanic Oil Spray is speciaal ontwikkeld om in de behoeften van fijn haar te voorzien, het is licht qua samenstelling en door de spray gemakkelijk te vernevelen over het haar waardoor de droogtijd met 50% wordt gereduceert. Botanic Oil Spray is de ideale basis voor jouw dagelijkse routine.

Klik op de foto voor meer informatie.

Knot Knitty is een snelwerkende, veilige anti hoofdluis gel werkzaam tegen hoofdluis, en neten. De unieke formule verbreekt de keratine, lijm van de neten, dood de hoofdluis na 10 minuten op droog haar. De heldere formule in een pomp flesje geeft een snelle en gemakkelijke werking die goed uit te wassen is en laat geen residu achter. De ingebouwde op waterbasis conditioner brengt de Ph waarde weer in balans. Gebruik na de behandeling Knot Knitty leave in.Knot Knitty anti hoofdluis leave in spray conditioner ontwart het haar makkelijk en kamt hoofdluis en neten gemakkelijk uit. Spearmint geeft het een frisse geur en beschermt tegen nieuwe besmettingen.