Krullend Haar

Juuce Curl / D. Frizz producten laten pluis als sneeuw voor de zon verdwijnen. Juuce ontwikkelde diverse producten voor krullend haar om krullen te stimuleren, soepel te maken of wanneer je een krul-of stijltang gebruikt het haar te beschermen tegen de warmte.

Vochtregulerende stying creme met lichte hold dat helpt haar te hydrateren en frizz onder controle te krijgen in droog, pluizend of beschadigd haar.

Klik op de foto voor meer informatie.

Vochtbestendigde creme dat weerbarstige krul temt door het te sealen, glans te geven en frizz te temmen.

Klik op de foto voor meer informatie.

Ultieme krul definitie, controle en hold dat frizz verandert in krul zonder dat het een crunch effect geeft. Kan in zowel nat als droog haar gebruikt worden.

Klik op de foto voor meer informatie.

Juuce Angel Mist is doordrenkt met Argan olie die het haar direct ontwart en herstelt terwijl vocht wordt ingesloten en verzorgende ingrediënten het haar beschermen tegen, statisch haar, friss veroorzaakt door de stijltang, chemische behandelingen of een hoge luchtvochtigheid.

Klik op de foto voor meer informatie.

GLAD MAKEN

Wil jij graag glad, stijl, soepel vallend haar zonder dat je bang hoeft te zijn bij luchtvochtigheid dat je slag, pluis of krul weer terug komt? Gebruik dan de Miracle Straight en transformeer je haar in een steile look. Gebruik je het liefst een stijltang, spray dan eerst Heat Shield olie spray over je lengtes hierdoor gaat het stijlen een stuk sneller en is je haar tot 200 graden Celsius beschermd.

Miracle Straight transformeert pluizig, verzwakt haar in stijl, glad en zacht haar. Juuce Miracle Straight is doordrenkt met Australische botanische ingrediënten die het vochtgehalt in het haar onder controle houdt en een maximale gladheid geven zonder het haar uit te drogen.

Klik op de foto voor meer informatie.

Juuce Heat Shield beschermt pluizig, verzwakt haar tijdens hitte behandelingen. Deze spray op olie basis beschermt het haar tegen hitte tot 200°C door vocht in te sluiten en voedende ingrediënten die de kleur behouden en het haar beschemen tegen haarbreuk.

Klip op de foto voor meer informatie.

 
 

VOLUME BOOSTEN

Volume is altijd moeilijk vast te houden vooral als het veel waait, er een hoge luchtvochtigheid is en je fijn, slap haar hebt. Juuce heeft fantastische producten om je volume goed vast te houden en daarbij willen ze voor alle types haar iets passends aanbieden. Amp It Up is een boosting spray die werkt vanaf de aanzet tot de punten van het haar. Double Up is een verdikking gevende creme die licht voeding geeft naast de body en volume. Xagerate Mousse is een styling foam met verdikkende eigenschappen zonder het haar te verzwaren.

Juuce Amp it up geeft een volume boost op de aanzet, body en bounce bij alle fijne haartypes.

Klik op de foto voor meer informatie

Juuce Double up verdikt fijn haar door het volume en body te geven terwijl het haar versterkt en beschermt wordt.

Klik op de foto voor meer informatie.

Juuce Xagerate mousse verbetert de body voor voller uitziend haar met verdikkende eigenschappen. Bevat niet verzwarende vitamines die het haar conditioneren en glans geven.

Klik op de foto voor meer informatie.

 
TEXTUUR

Juuce textuur producten geven ongekende effecten of het nu vanaf de aanzet is of op de lengtes, wat jij wilt hebben wij. Dust up is de befaamde styling poeder. Sculpt lotion geeft body en bounce vanaf de aanzet. Messed Up is een heerlijke vezelcreme die je haar langdurig onder controle houdt. Sea Air Mist geeft jouw haar een "beach" look en Wake Up is een fixerende spray wax die je een duidelijke edgy look geeft.

Juuce Messed Up is een olie vrije, gemakkelijk te verdelen vezel creme die controle, textuur en een langdurige houdbaarheid geeft met matte finishing.

Klik op de foto voor meer informatie.

Juuce Sculpt lotion geeft body en volume vanaf de haarwortels. Gebruik voor het drogen of stylen om het haar een natuurlijk aanzien te geven met body en glans.

Klik op de foto voor meer informatie.

Creëert volume met een losse textuur en controle voor een natuurlijke "beach" look effect.

Klik op de foto voor meer informatie.

Draagbare spray wax die body, textuur en shape met een matte finishing geeft. Spray direct in het haar voor een veranderlijke, dimensionale edgy look.

Klik op de foto voor meer informatie.

Juuce Dust up is een matte volume poeder dat het haar een ultieme verwaaide look geeft. Deze niet plakkende olie vrije poeder geeft een gewichtsloze textuur en volume dat perfect is voor alle haartypes.

Klik op de foto voor meer informatie.

 
 
 
HOLD EN GLANS

Onbezorgd, wetende dat je haar fantastisch in model blijft daar is deze serie voor bedoeld. Argan shimmer geeft je een glossy gepolijste vrouwelijke look, zonder het haar te verzwaren. Fix n shine, finishing spray zonder gas. Sumo grip, what's in a name? Stuck up is onze haarlak die je haarkleur beschermt tegen vervaging, terwijl het haar de hele dag in model blijft zitten.

Juuce Sumo grip is voor iedereen met lef, maximale hold houdt het haar bij elkaar door controle die de gehele dag door werkt in zowel droog als nat haar.

Klik op de foto voor meer informatie.

De gloss en fixatie styler. Deze veelzijdige styling en finishing spray is ideaal om te fixeren en het haar hold te geven. Spray op de haarwortels voor stevige volume, finish je kapsel of gebruik voor thermische krulsets te gebruiken.

Klik op de foto voor meer informatie.

Glansspray die direct een glad gepolijste, super glossy look geeft. Geschikt voor alle haartyes, het haar blijft zacht zonder dat het verzwaard.

Klik op de foto voor meer informatie.

Deze flexibele haarspray biedt een langdurige fixatie voor zelfs de meest veeleisende haarstijlen. De met arganolie verrijkte formule geeft het haar een mooie glans en beschermt het haar tegen vochtigheid en pluis. De haarspray laat geen plakkerig residu achter en is gemakkelijk uitkambaar.

Klik op de foto voor meer informatie.